To Jobfind γιόρτασε τα 10α γενέθλιά του

Επιχειρηματικότητα

16/4/2024 3:48:00 μμ

Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε πώς ξεκίνησε το Jobfind. Ίσως κάποιοι να περιμένετε να ακούσετε κάποιο ευφάνταστο success story, που θέλει την ιδέα να γεννιέται σε ένα γκαράζ. Τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Τα πράγματα - πιστέψτε μας - είναι πολύ πιο απλά. Ωστόσο, κρύβουν πίστη, αφοσίωση και πολλή δουλειά.

 Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν το Jobfind έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. 
«Αναζητάτε προσωπικό; Αναζητάτε εργασία;» Ένα απλό slogan για ένα μεγάλο σκοπό! Να βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν τους ιδανικούς ανθρώπους και τους ανθρώπους τις θέσεις εργασίας που πραγματικά επιθυμούν. 

Η ιδέα υπήρχε ήδη. Είχε φτάσει όμως η στιγμή να πάρει το εγχείρημα σάρκα και οστά. Οι άνθρωποί του πίστεψαν ότι η προσπάθεια και η υπομονή θα αποδώσουν. Και έτσι έγινε. 

Το Jobfind, ακολουθώντας τα χνάρια του ήδη επιτυχημένου Semifind, άρχισε να λειτουργεί. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες έδειχναν την εμπιστοσύνη τους σε αυτό για την εύρεση του προσωπικού τους και όλο και περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούσαν για να βρουν εργασία.

Η ομάδα του Jobfind μεγάλωνε και αυτό ενδυνάμωνε και άλλο το σκοπό του. Κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο ήταν μία ευκαιρία βελτίωσης. Μία ευκαιρία επιτυχίας.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα, 10 χρόνια μετά και δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περηφάνια και ευγνωμοσύνη για αυτό που συμβαίνει:

  •    15.000.000 επισκέψεις ετησίως (Google Analytics)
  •     500.000 ενεργοί χρήστες
  •     35.000 συνεργαζόμενες εταιρείες
  •     128.000.000 αναζητήσεις θέσεων εργασίας

«Ευχαριστούμε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα που απαρτίζει το Jobfind. Προχωράμε δυναμικά για την επόμενη δεκαετία». 

Με αυτά τα λόγια οι συνιδρυτές του Jobfind, Άγγελος Βαδάσης και Λάμπρος Πατούχας, έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη μίας νέας εποχής, όπου η ανάπτυξη της εταιρείας και του Jobfind και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών θα είναι πρωταρχικό μέλημα.

Οι στόχοι μας αυξάνονται… Η ομάδα μας μεγαλώνει… Το Jobfind μεγαλώνει και για το λόγο αυτό γιορτάσαμε τα φετινά μας γενέθλια με ένα πάρτι και ένα μεγάλο ευχαριστώ! Προς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε, 
Η ομάδα του Jobfind.

 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Porto Palace Hotel για την άριστη φιλοξενία, το Kipos Kalou για την υπέροχη διακόσμηση και το Studio Ideato για τη φωτογραφική κάλυψη του event.