Το ξενοδοχείο 5* Αστάρτη Σουίτες στη Σαντορίνη (15 σουίτες) και το Alali restaurant (βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και Executive chef τον Άνταμ Κοντοβά) αναζητούν Head Chef για την προετοιμασία και εκτέλεση του a la Carte Μενού με εμπειρία, πάθος και όρεξη για δημιουργία.
Ο/Η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για:
- Εκτέλεση Menu: Προετοιμασία και εκτέλεση του menu για το a la carte εστιατόριο.
- Επιτήρηση Λειτουργιών Κουζίνας: Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της κουζίνας και της υψηλής ποιότητας των εδεσμάτων.
- Καθοδήγηση Ομάδας: Καθοδήγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού της κουζίνας.
- Διαχείριση Προϋπολογισμών: Παρακολούθηση και τήρηση των προϋπολογισμών των περιοχών ευθύνης.
- Υγιεινή και Ασφάλεια: Εφαρμογή πολιτικών HACCP & ISO.