Η Γευσήνους είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες σε τομείς όπως Επιχειρήσεις και Βιομηχανικές Μονάδες, Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια, Ιδιωτικά Σχολεία - Κολλέγια), Νοσηλευτικά Ιδρύματα κ.λ.π., αναζητά για τη νέα Μονάδα Παραγωγής σε εταιρεία του Ομίλου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης:
Quality Control/Food Technologist
Αρμοδιότητες:
- Έλεγχος της τήρησης των Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών, των Βασικών Κανόνων Ατομικής Υγιεινής & της ορθής τήρησης των ΜΑΠ από το προσωπικό της εγκατάστασης
- Έλεγχος των ετικετών των παραχθέντων προϊόντων της κρύας κουζίνας, ζεστά γεύματα, κρύα γεύματα, γλυκίσματα, σαλάτες (τίτλος – προϊόν, ημερομηνία λήξης, ποσότητες - παραγγελίες)
- Θερμομέτρηση & καταγραφή στα έντυπα των Συστημάτων των ζεστών, κρύων γευμάτων, σαλατών καθώς και των παρασκευασμάτων της κρύας κουζίνας
- Έλεγχος της τήρησης των Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών & Κανόνων Υγιεινής κατά την αποσυσκευασία, καρύκευση, προετοιμασία των γευμάτων μαγείρεμα, μεριδοποίηση και την διαδικασία φόρτωσης προϊόντων
- Έλεγχος και καταγραφή των παραλαβών πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και βοηθητικών υλών
- Έλεγχος της ιχνηλασιμότητας των παραγόμενων προϊόντων και των υλικών συσκευασίας
- Έλεγχος της εφαρμογής του προγράμματος καθαρισμού – απολύμανσης και της αποτελεσματικότητάς του
- Έλεγχος των μηχανικών παγίδων σύλληψης & των εντομοπαγίδων της εγκατάστασης
- Έλεγχος της ορθής λειτουργίας των αποστειρωτήρων μαχαιριών
- Έλεγχος της ορθής λειτουργίας των Συστημάτων Ανίχνευσης Ξένων Σωμάτων
- Τήρηση αρχείων Συστημάτων Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία & Περιβάλλοντος
- Τήρηση αρχείου αντιδειγμάτων
- Προετοιμασία & έλεγχο σημάνσεων γευμάτων
- Έλεγχος (ζύγιση και καταγραφή) των περισσευούμενων (ή άλλου λόγου) τροφίμου προς απόρριψη
- Έλεγχος του ορθού τρόπου αποθήκευσης τροφίμων και υλικών συσκευασίας (Ά ύλες, ημιέτοιμα, έτοιμα προϊόντα)
- Ελέγχει την τήρηση και ορθή σήμανση των υλικών στις αποθήκες καθώς και στην παραγωγική διαδικασία