Η οικογένεια του PAUL άνοιξε το πρώτο της αρτοποιείο το 1889. Πέντε γενεές αργότερα, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι που συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την κληρονομιά μας και τις πιο σημαντικές αξίες μας μαζί σας, αυτές που πέρασαν μέσω της οικογένειας μας: την αγάπη μας για το ψωμί, την επιθυμία μας να μοιραστούμε τη γαλλική ‘art de vivre’ μαζί σας και τη συνεχή αναζήτηση της ποιότητας σε ότι κάνουμε.
Αν είσαι λάτρης της μαγειρικής και της γαλλικής κουλτούρας και παράλληλα επιθυμείς να γίνεις μέλος της οικογένειας PAUL στα εστιατόρια μας στην Κύπρο κάνε τώρα την αίτηση σου για την θέση του/της Βοηθού Ζαχαροπλαστείου.
Ποια θα είναι τα Καθήκοντα σου;
- Διατήρηση των εταιρικών προτύπων ποιότητας, εξυπηρέτησης, παρουσίασης και καθαρότητας
- Διασφάλιση ότι όλα τα επιδόρπια και τα ζυμαρικά που παράγονται στην ζαχαροπλαστική είναι σύμφωνα με τα εταιρικά πρότυπα και προδιαγραφές
- Υποστήριξη του σεφ ζαχαροπλαστικής