Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Σαντορίνη:
Maitre Restaurant – Santorini
Περιοχή: Σαντορίνη
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO / MAITS
Σκοπός
Ως Maitre Restaurant του ξενοδοχείου είσαι υπεύθυνος για όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και την επίτευξη των στόχων του ξενοδοχείου.
Αρμοδιότητες
- Συμμετέχει στην οργάνωση και συντονισμό της καθημερινής λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου (προγραμματισμός βαρδιών, πλάνων λειτουργίας, καθαριότητες, κρατήσεις)
- Παρακολουθεί την ικανοποίηση των πελατών, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση και ανάπτυξη των υπηρεσιών και ανταποκρίνεται άμεσα και με επαγγελματικό τρόπο σε τυχόν αιτήματα.
- Παρακολουθεί το λειτουργικό προϋπολογισμό του τμήματος
- Συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων εργασίας του Ξενοδοχείου σύμφωνα με την εταιρική πολιτική και τις αξίες του ομίλου.
- Καθοδηγεί και εκπαιδεύει το προσωπικό με βάση τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα
- Επιβλέπει την τήρηση των εντύπων ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα.
- Επιβλέπει τις παραγγελίες, τις παραλαβές και τα αποθέματα προμηθειών και αναλωσίμων του τμήματος.
- Επιβλέπει την λειτουργία των PDA
- Διαχειρίζεται την αξιολόγηση απόδοσης, επιβραβεύει και ενισχύει την εκπαίδευση και βελτίωση των μελών της ομάδας.