Ένας από τους πλέον καινοτόμους ξενοδοχειακούς ομίλους της Κρήτης, διαθέτοντας τέσσερις από τις πιο διάσημες μονάδες 5 αστέρων του νησιού, αναζητά Maître, ο οποίος θα αναλάβει την διοίκηση και υποστήριξη της λειτουργίας του εστιατορίου βάση των οδηγιών που θα λαμβάνει από τον F&B Manager.
Στόχος είναι ο εμπλουτισμός της ομάδας του εκάστοτε ξενοδοχείου με νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να αναδειχθούν στον συναρπαστικό κόσμο του τουρισμού.
Στείλτε μας το βιογραφικό σας και κάντε την αίτησή σας τώρα για τη θέση.
Κύρια καθήκοντα
- Η εξασφάλιση και συντονισμός γρήγορου, ποιοτικού και αποτελεσματικού service του τμήματος
- Σχεδιασμός, προγραμματισμός, οργάνωση και σωστός καταμερισμός των εργασιών του τμήματος
- Επίτευξη των προϋπολογισμένων νούμερων σε αριθμό κουβέρ αλλά και των εσόδων του τμήματος
- Η εξασφάλιση των υγιεινών και της άψογης εμφάνισης των εργαζομένων των τμημάτων του
- Η εξασφάλιση της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού
- Η ανάληψη καθηκόντων Duty Manager
- Η άσκηση ελέγχου σε όλες τις διαδικασίες παραγγελίας, παραλαβής, αποθήκευσης και παράθεση τροφίμων και ποτών
- Η εξασφάλιση της εφαρμογής των οδηγιών του συστήματος υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας τροφίμων ISO/HACCP
- Η σωστή διαχείριση παραπόνων πελάτη
- Η μελέτη των αποτελεσμάτων, των ερωτηματολογίων και η αξιολόγηση αυτών
- Η αξιολόγηση του προσωπικού σύμφωνα με τις παρεχόμενες εταιρικές οδηγίες
- Η πραγματοποίηση τακτικών meetings προσωπικού
- Η διασφάλιση των σωστών επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ του προσωπικού
- Η διασφάλιση της σωστής συντήρησης, χρήσης και αποθήκευσης του υλικού εξοπλισμού
- Έλεγχος και φροντίδα για τον διαχωρισμό των απορριμμάτων και επιστροφή όλων των επαναχρησιμοποιήσιμων – επιστρεφόμενων υλικών (γυάλινες φιάλες, χαρτιά κλπ) και τακτοποίηση (σωστή εναπόθεση) των τελάρων στον χώρο της αποθήκης