Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική της ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8.000 δωμάτια και πάνω από 5.000 εργαζομένους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κω:
Sous Maitre Restaurant - Kos
Περιοχή: Κως
Τύπος απασχόλησης: εποχιακή και πλήρης
Ref: HO / SOMATK
Σκοπός
Ως Sous Maitre θα υποστηρίζετε το ξενοδοχείο σε όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, τη διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και την επίτευξη των στόχων του ξενοδοχείου.
Αρμοδιότητες
- Συμμετέχει στην οργάνωση και το συντονισμό της καθημερινής λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου (προγραμματισμός βαρδιών, πλάνων λειτουργίας, καθαριότητες, κρατήσεις)
- Παρακολουθεί την ικανοποίηση των πελατών, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση και ανάπτυξη των υπηρεσιών και ανταποκρίνεται άμεσα και με επαγγελματικό τρόπο σε τυχόν αιτήματα
- Παρακολουθεί το λειτουργικό προϋπολογισμό του τμήματος
- Ελέγχει την καθαριότητα του ευρύτερου χώρου του εστιατορίου (πλάνο καθαριοτήτων)
- Συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων εργασίας του Ξενοδοχείου σύμφωνα με την εταιρική πολιτική και τις αξίες του ομίλου
- Καθοδηγεί και εκπαιδεύει το προσωπικό με βάση τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα
- Επιβλέπει την τήρηση των εντύπων ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα
- Επιβλέπει τη λειτουργία των PDA και συντονίζει τη διανομή τους στους Σερβιτόρους
- Eπιβλέπει τις παραγγελίες, τις παραλαβές και τα αποθέματα προμηθειών και αναλωσίμων του τμήματος
- Ελέγχει το σύστημα κρατήσεων και εκδίδει τις λίστες κρατήσεων