Δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον Γλαρόκαβο Χαλκιδικής, σε έναν ζωντανό χώρο πάνω στη θάλασσα, που λειτουργεί όλη την ημέρα προσφέροντας αυθεντική κουζίνα, χειροποίητα κοκτέιλ και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αναζητά έναν/μία έμπειρο/η:
Chef / Μάγειρες
- Sous Chefs
- Sushi Chefs
- Pastry Chefs
- A Cook
- B Cook
- Comis Chef
Kitchen Operations:
- Συντήρηση μιας καθαρής, οργανωμένης και πλήρως εφοδιασμένης κουζίνας .
- Παρακολούθηση επιπέδων αποθέματος και ειδοποίηση της διοίκησης για ανάγκες επαναπρομήθειας.
- Τήρηση πρωτοκόλλων υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας (πρότυπα HACCP / Αναλυτική Περιγραφή Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου).
Team Collaboration:
- Συνεργασία με σερβιτόρους, προσωπικό κουζίνας και διοίκηση για την εξασφάλιση ομαλής ροής εξυπηρέτησης.
- Υποστήριξη στην εκπαίδευση νέων μαγείρων και κατάρτισης μενού