Τετράστερο ξενοδοχείο αναζητά Υπεύθυνο Εστιατορίου για τη διαχείριση και οργάνωση του χώρου εστίασης, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και αποδοτικότητας.
Αρμοδιότητες:
- Έλεγχος και κλείσιμο ταμείου στο τέλος της ημέρας, διασφαλίζοντας την ακρίβεια των οικονομικών συναλλαγών.
- Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού για άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
- Οργάνωση της καθημερινής λειτουργίας του εστιατορίου και συντονισμός με την κουζίνα.
- Διαχείριση παραγγελιών και προμηθειών, καθώς και έλεγχος αποθεμάτων.
- Τήρηση και εφαρμογή των υγειονομικών και ασφαλιστικών κανονισμών.
- Αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων ή παραπόνων των πελατών.