Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
15/01/2025

Sous Chef

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΠΑΡΟΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση

Περιγραφή

Από εστιατόριο ξενοδοχείου με Μεσογειακή κουζίνα και πρωινό στη Πάρο για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 και από Μάιο έως Οκτώβριο ζητάμε Sous Chef.

Κύριες αρμοδιότητες:

  • Κατανέμει σωστά την ομάδα του/της στο εστιατόριο ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
  • Διασφαλίζει το ποιοτικό αποτέλεσμα του φαγητού που προσφέρεται.
  • Διασφαλίζει την εξαιρετική παρουσίαση των πιάτων και του μπουφέ.
  • Επισκέπτεται το εστιατόριο και επικοινωνεί με τους πελάτες (παρουσιάζει πιάτα, λύνει τυχόν απορίες, ικανοποιεί ιδιαίτερες προτιμήσεις).
  • Μεριμνά έγκαιρα για τις παραγγελίες και τις γενικότερες ελλείψεις.
  • Φροντίζει για την παραλαβή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών.
  • Εφαρμόζει το σύστημα HACCP και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Είναι ενήμερος/η για τις πωλήσεις/κουβέρ/δικαιούμενα του εκάστοτε τμήματος σε ημερήσια βάση.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο μαγειρικής
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως S. Chef σε κουζίνα είτε σε εστιατόριο a la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
  • Γνώση νέων γαστρονομικών πρακτικών και τάσεων
  • Καλή και άνετη επικοινωνία με πελάτες
  • Επαγγελματισμός / υπευθυνότητα
  • Δημιουργικότητα και φαντασία
  • Κριτική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Ηγετικές ικανότητες και πνεύμα ομαδικότητας

Παροχές

  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχής επιμόρφωση στις νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς
  • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
  • Διαμονή & διατροφή

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.