Από εστιατόριο ξενοδοχείου με Μεσογειακή κουζίνα και πρωινό στη Πάρο για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 και από Μάιο έως Οκτώβριο ζητάμε Sous Chef.
Κύριες αρμοδιότητες:
- Κατανέμει σωστά την ομάδα του/της στο εστιατόριο ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
- Διασφαλίζει το ποιοτικό αποτέλεσμα του φαγητού που προσφέρεται.
- Διασφαλίζει την εξαιρετική παρουσίαση των πιάτων και του μπουφέ.
- Επισκέπτεται το εστιατόριο και επικοινωνεί με τους πελάτες (παρουσιάζει πιάτα, λύνει τυχόν απορίες, ικανοποιεί ιδιαίτερες προτιμήσεις).
- Μεριμνά έγκαιρα για τις παραγγελίες και τις γενικότερες ελλείψεις.
- Φροντίζει για την παραλαβή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών.
- Εφαρμόζει το σύστημα HACCP και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
- Είναι ενήμερος/η για τις πωλήσεις/κουβέρ/δικαιούμενα του εκάστοτε τμήματος σε ημερήσια βάση.