Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 24 ξενοδοχεία,8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενουςσε 9 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο, την Σαντορίνη και τη Χαλκιδική, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κω:
Host/Hostess - KOS
Περιοχή: Κως
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO/ HOSTK
Σκοπός
Ως Hostess/Host, θα είστε υπεύθυνος/η για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των πελατών με επαγγελματισμό και ευγένεια, τη διαχείριση των κρατήσεων, καθώς και τη διασφάλιση της καθαριότητας και οργάνωσης του χώρου σας σύμφωνα με τα Λειτουργικά Πρότυπα (SOPs) του Ομίλου MITSIS. Επιπλέον, θα συνεργάζεστε με τις υπόλοιπες ομάδες για την προετοιμασία του χώρου πριν και μετά την εξυπηρέτηση, θα διαχειρίζεστε ειδικά αιτήματα πελατών και θα φροντίζετε για την τήρηση των κανονισμών Υγιεινής και Ασφάλειας.
Αρμοδιότητες
- Εφαρμόζει τα Λειτουργικά Πρότυπα (SOPs) και τηρεί τους κανονισμούς του Ομίλου, τους κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας.
- Υποδέχεται και τακτοποιεί τους πελάτες στο τραπέζι, διαχειρίζεται τη λίστα κρατήσεων και αποχαιρετά τους πελάτες, διερευνώντας την ικανοποίησή τους.
- Διασφαλίζει την καθαριότητα και την οργάνωση του πόστου του/της, αναφέροντας τυχόν βλάβες ή φθορές στον χώρο ευθύνης του/της.
- Συμμετέχει στην πραγματοποίηση ειδικών αιτημάτων πελατών, στις καθημερινές εργασίες προετοιμασίας και κλεισίματος του εστιατορίου, στην τοποθέτηση ταμπελακίων μπουφέ σε συνεργασία με τον Chef, στην ετήσια απογραφή και στην έναρξη/λήξη λειτουργίας του τμήματος.