• Απόφοιτος Τουριστικής ή Μαγειρικής Σχολής.
• Γνώση βασικών τεχνικών μαγειρικής και κοπής.
• Γνώσεις Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων (HACCP & ISO).
• Ομαδικότητα και συνεργασία.
Καθήκοντα
• Προσεκτική προετοιμασία πιάτων με στόχο ένα ποιοτικό αποτέλεσμα βάσει των προδιαγραφών και κατευθύνσεων του chef
• Τήρηση όλων των διαδικασιών και κανονισμών του τμήματος και του ξενοδοχείου
• Γνώση και τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής
• Τήρηση όλων των διαδικασιών καθαριότητας και απολύμανσης σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα υγιεινής και καθαριότητας
• Σωστή διαχείριση, χρήση και αποθήκευση όλων των υλικών και του εξοπλισμού του τμήματος