Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια,
ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την
πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την
οικογενειακή φροντίδα και την
αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με
23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση,
8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!ΟΌμιλοςMitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του
Sous Chef - KOSΠεριοχή: Κως
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO / SOCHK
Σκοπός:Ως Sous Chef του ξενοδοχείου υποστηρίζεις τον Ex. Chef σε όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και την επίτευξη των στόχων του ξενοδοχείου.
Αρμοδιότητες- Είναι υπεύθυνος/η για την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας, τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών, το συντονισμό, την οργάνωση και τον έλεγχο της τήρησης των διαδικασιών.
- Φροντίζει για την οργάνωση της κουζίνας.
- Επιβλέπει τις ενέργειες του προσωπικού της κουζίνας κατά τη διάρκεια εργασίας
- Ελέγχει όλες τις παρασκευές και τα πιάτα πριν σερβιριστούν στους πελάτες.
- Τηρεί και ελέγχει τη σωστή χρήση των κανόνων υγιεινής και αποθήκευσης των πρώτων υλών σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP.
- Φροντίζει για τον έλεγχο της καθαριότητας του χώρου μετά το τέλος της μαγειρικής.