Η INGLOBE για λογαριασμό ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Πάφο της Κύπρου, ζητά υποψήφιους για την κάλυψη της θέσης Head Barman.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΚΟΠΟΣ
Η παροχή μιας ευγενώς αποδοτικής υπηρεσίας του Μπαρ, και η προώθηση των πωλήσεων. Η παροχή βοήθειας στο Διευθυντή F&B, προς τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του τμήματος, προκειμένου να διατηρηθούν τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Από Τωρα έως 30 Νοεμβρίου 2018
ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Πλήρους (8ωρο ημερησίως / 6 ημέρες την εβδομάδα).
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
- Είναι ο γενικός υπεύθυνος του Τμήματος Υποδοχής. Φέρει την απόλυτη ευθύνη για την εμφάνιση, καθαριότητα και ετοιμασία του όλου χώρου ευθύνης, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί πελάτες
- Είναι υπεύθυνος/ η για το προσωπικό που εργάζεται στο τμήμα. Επιλύει προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μεταξύ του προσωπικού. Είναι δίκαιος και δεν κάνει διακρίσεις
- Διατηρεί τα ψηλότερα επίπεδα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας και εμφάνισης, και τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Είναι ηγέτης και υπόδειγμα επαγγελματία
- Κατά την απουσία του, ορίζει αντικαταστάτη, και εξασφαλίζει ότι όλα θα λειτουργούν ομαλά, ( ασφάλεια χώρου, τηλέφωνα, τεχνικά κλπ)
- Εκπαιδεύει το προσωπικό και έχει τη γενική ευθύνη, έτσι όλοι οι υπάλληλοι των μπαρς, να μπορούν να φτιάχνουν τις συνταγές και να σερβίρουν σύμφωνα με τα πρότυπα.
- Έχει σαφή κατανόηση των διαδικασιών ασφάλειας του ξενοδοχείου. Αναφέρει παράπονα και καταγγελίες στο Διευθυντή
- Διασφαλίζει ότι όλοι προσέρχονται στην εργασία εγκαίρως είναι καθαροί, έξυπνα ντυμένοι και ότι φορούν συνεχώς το σήμα με τ’ όνομά τους.
- Σχεδιάζει και αναθεωρεί τα μενού του τμήματος, σε συνεργασία με τον F&B Manager.
He plans and revise bars menus, in accordance with the F&B Manager
- Ετοιμάζει ποτά και παίρνει παραγγελίες βοηθώντας τους επισκέπτες με την επεξήγηση του μενού ποτών. Να χειρίζεται τις μηχανές χρέωσης, να παίρνει τους λογαριασμούς στους πελάτες, να συλλέγει τα χρήματα, και να προσκομίζει τα ρέστα
- Ετοιμάζει άλλα κοκτέιλ, πέραν από αυτά που αναφέρονται στον κατάλογο και έχει επίγνωση της τιμολογιακής πολιτικής για τα εν λόγω κοκτέιλ
- Εποπτεύει και συντονίζει το προσωπικό που εργάζεται έξω από το μπαρ, και όταν χρειάζεται. σερβίρει έξω από το μπαρ
- Χειρίζεται τα παράπονα πελατών και να αναλύει όλα τα σφάλματα. Να γνωρίζει πολύ καλά την τοπική ιστορία της περιοχής, σημεία ενδιαφέροντος, ψώνια κλπ.
- Σέβεται όλα τα στελέχη της εταιρείας, συνεργάζεται αμερόληπτα μαζί τους, και προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Επιδεικνύει υψηλό βαθμό πρωτοβουλίας, και ευθύνης σε σχέση με τα πιο πάνω καθήκοντα και αρμοδιότητες
- Να είναι σε θέση να εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα κα εξουσίες που θα του ανατεθούν από την διεύθυνση της εταιρείας