Για την σεζόν 2025,
το 5στερο Ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine στην Κρήτη, αναζητά προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων:
Sous Chef
Γενικά καθήκοντα:
- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και
ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και
από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο τρόπο που πληροί τα
πρότυπα ποιότητάς μας
- Αντικατάσταση του Executive Chef στον σχεδιασμό και
την οργάνωση της προετοιμασίας των πιάτων, εφόσον είναι απαραίτητο
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν και
ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας, διαμόρφωση ωραρίου
εργασίας και αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας και
επιβολή της τήρησής τους
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και
πελάτες