Η οικογένεια του PAUL άνοιξε το πρώτο της αρτοποιείο το 1889. Πέντε γενεές αργότερα, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι που συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την κληρονομιά μας και τις πιο σημαντικές αξίες μας μαζί σας, αυτές που πέρασαν μέσω της οικογένειας μας: την αγάπη μας για το ψωμί, την επιθυμία μας να μοιραστούμε τη γαλλική ‘art de vivre’ μαζί σας και τη συνεχή αναζήτηση της ποιότητας σε ότι κάνουμε.
Αν είσαι άτομο με πάθος για την εξυπηρέτηση πελατών και της γαλλικής κουλτούρας κάνε τώρα την αίτηση σου για την θέση του/της Σερβιτόρου / Σερβιτόρας για τα εστιατόρια μας στην Κύπρο!
Ποια θα είναι τα Καθήκοντα σου;
- Εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών που να υπερβαίνει τις προσδοκίες
- Καλή γνώση του μενού ώστε να είσαι σε θέση να προτείνεις κάποιο φαγητό ή ποτό
- Επικοινωνία & συντονισμός με την υπόλοιπη ομάδα εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του εστιατορίου μέσω της άψογης συνεργασίας
- Επιβεβαίωση ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με το γεύμα τους