Ένα νέο εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει σε μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης. Αναζητούμε επαγγελματίες φιλοξενίας που προσφέρουν την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ένα διακεκριμένο περιβάλλον.
Βασικές αρμοδιότητες:- Βοηθά στην προετοιμασία και το μαγείρεμα των πιάτων σύμφωνα με το μενού και τις οδηγίες του Σεφ.
- Βεβαίωση ότι η ποιότητα και η παρουσίαση των τροφίμων πληρούν τα πρότυπα του εστιατορίου.
- Διατηρεί καθαρό και οργανωμένο το περιβάλλον εργασίας σύμφωνα με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.
- Συνεργάζεται με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας για να εξασφαλίσει την ομαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κατά τις ώρες αιχμής.