Ξενοδοχειακός Όμιλος στη Χαλκιδική αναζητά για τη θερινή σεζόν 2025:
Ζαχαροπλάστη
Καθήκοντα:
- Πολύ καλή γνώση οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος ζαχαροπλαστικής
(επίβλεψη και σχεδιασμός εργασιών – προμήθειες)
- Συμμετοχή στην καθημερινή
παραγωγή γλυκών για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου
- Συνεργασία με την ομάδα του για να υπάρχει ομαλή
ροή εργασίας και έγκαιρη αντιμετώπιση θεμάτων
- Διαχείριση αποθεμάτων
α’ υλών και οργάνωση παραγγελιών
- Ορισμός των ποσοτήτων που θα παραχθούν και επίβλεψη
όλων των σταδίων παραγωγής
- Έλεγχος και διαχείριση
ελαφρού και βαρέως εξοπλισμού των τμημάτων ευθύνης του
- Τήρηση των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων (ISO και HACCP)
- Ευελιξία στη διαχείριση προβλημάτων