Το Apallou, σημείο αναφοράς για το όμορφο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξανα-συστήνεται.
Ένας μοντέρνος και φρέσκος χώρος που φιλοξενεί τόσο την ιταλική γαστρονομία όσο και τους λάτρεις του αυθεντικού bar, σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του.
Οι άνθρωποί μας, αποτελούν δομικό συστατικό στην πολυετή πορεία μας. Υποστηρίζουμε τη δύναμη της ομάδας, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να αναπτυχθούν σε ένα προοδευτικό εργασιακό περιβάλλον με πάθος και επιμονή. Η ομαδική εργασία, η ακεραιότητα και η εξέλιξη είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους, που τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι μας, μας εμπιστεύονται το μέλλον τους.
Apallou Bar-Ristorante Italiano
Αυτή την στιγμή προσλαμβάνουμε για την επιχείρησή μας:
Head Waiter (Αρχισερβιτόρος)
Οι ευθύνες του αρχισερβιτόρου περιλαμβάνουν:
υποδοχή των επισκεπτών στον χώρο
παρουσίαση του μενού και παροχή λεπτομερών πληροφοριών όταν ζητηθεί (π.χ. σχετικά με μερίδες, συστατικά ή πιθανούς διαιτητικούς περιορισμούς ή αλλεργίες)
ενημέρωση των επισκεπτών για τα ειδικά πιάτα της ημέρας
έλεγχο όλων των διαρρυθμίσεων, ανάθεση σερβιτόρων για την οργάνωση του εφοδιαστικού σταθμού (πάσο) πριν από και μετά τη λειτουργία κάθε βάρδιας σύμφωνα με τα πρότυπα, όπως και την εκκαθάριση τραπεζιών και πιάτων, ποτηριών κ.λπ.
ανταπόκριση σε παράπονα και βοήθεια στην επίλυσή τους
προετοιμασία των λογαριασμών, επεξεργασία πληρωμών σε μετρητά και πιστωτικές κάρτες.
Apallou, a landmark of the beautiful center of Thessaloniki, is reintroducing itself.
A modern and fresh space that embraces both Italian gastronomy and lovers of the authentic bar scene invites you to become part of its team.
Our people are a core component of our long-standing journey. We believe in the power of the team, offering everyone the opportunity to grow in a progressive work environment with passion and perseverance. Teamwork, integrity, and growth are just some of the reasons why, over the years, our employees have entrusted us with their future.
Apallou Bar – Ristorante Italiano
We are currently hiring for the position of:
Head Waiter
Responsibilities of the Head Waiter include:
Welcoming guests to the venue
Presenting the menu and providing detailed information upon request (e.g., about portions, ingredients, dietary restrictions, or allergies)
Informing guests about daily specials
Overseeing all arrangements, assigning servers to organize the service station (pass) before and after each shift according to standards, as well as clearing tables, dishes, glasses, etc.
Responding to complaints and assisting in their resolution
Preparing bills and processing payments in cash and credit cards