Η Ladurée είναι η διασημότερη γαλλική εταιρεία ζαχαροπλαστικής, γνωστή παγκοσμίως για τα εμβληματικά macarons και τις εκλεπτυσμένες γλυκές δημιουργίες της. Ιδρύθηκε το 1862 στο Παρίσι και έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο ηγέτη με καταστήματα σε 20 χώρες. Η Ladurée συνδυάζει την παράδοση της γαλλικής ζαχαροπλαστικής με αλμυρές επιλογές, ενώ τα καταστήματά της φημίζονται για την κομψή διακόσμηση και ατμόσφαιρα τους.
Αναζητάμε άτομo για την θέση
Head Deputy Pastry Chef στην Αθήνα
για την κεντρική παραγωγή των καταστημάτων.
Γενική Περιγραφή θέσης
- Ο Head Deputy Pastry Chef θα υποστηρίζει τον Διευθυντή Παραγωγής της
μονάδας στη διαχείριση και οργάνωση της παραγωγής, διασφαλίζοντας την
ποιότητα, τη συνέπεια και την καινοτομία στα προϊόντα. Θα έχει ηγετικό
ρόλο στην ομάδα ζαχαροπλαστικής, συμβάλλοντας τόσο στη δημιουργία νέων
προϊόντων όσο και στην αποτελεσματική λειτουργία του εργαστηρίου.
- Είναι υπεύθυνος για την παρασκευή όλης της γκάμας των προϊόντων
σύμφωνα με τα πρότυπα, χρονοδιαγράμματα και συνταγές της Ladurée.
- Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της
και τις αξίες της εταιρείας
Αρμοδιότητες
- Υποστήριξη και αναπλήρωση του Διευθυντή Παραγωγής - Ex. PastryChef σε όλες τις
καθημερινές διαδικασίες παραγωγής
- Διαχείριση και εκπαίδευση της ομάδας ζαχαροπλαστικής, διασφαλίζοντας
την αποτελεσματικότητα και την υψηλή απόδοση
- Επίβλεψη της ποιότητας των γλυκών και εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών
παραγωγής
- Συμμετοχή στη δημιουργία νέων συνταγών και στην καινοτομία των
προϊόντων
- Έλεγχος προμηθειών, αποθεμάτων και διαχείριση πρώτων υλών
- Εφαρμογή και τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας (HACCP)
- Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του εργαστηρίου και της έγκαιρης
παράδοσης των προϊόντων