Η εταιρεία Πρόποση Ε.Ε. και το εστιατόριο ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ στην Ύδρα αναζητά για την σεζόν 2025 (15 Μαρτίου - 15 Νοεμβρίου),
- Cook A’
- Ο υποψήφιος που επιλεγεί,θα αναλάβει την πρωινή βάρδια στο Breakfast & Brunch του εστιατορίου μας,ακολουθώντας τις οδηγίες του Head Chef.
Όλοι η ενδιαφερόμενοι θα αξιολογηθούν για τις μαγειρικές τους ικανότητες με τελικό σκοπό την διατήρηση της σωστής λειτουργίας της κουζίνας μας και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
Η κουζίνα μας είναι Ελληνική - Μεσογειακή.
Δυνατότητα δοκιμής και αξιολόγησης για την σεζόν 2025 ως και τις 25 Απρίλιου.