Η Focacceria Napul’è είναι η πρώτη και μοναδική Focacceria στην Αθήνα. Βασικός πρωταγωνιστής της είναι η χειροποίητη focaccia – ένα από τα πιο αγαπημένα ιταλικά ψωμιά. Μέσα της μπαίνουν η χειροποίητη πορκέτα, οι κρέμες τυριών και οι σάλτσες που δημιουργούνται στη Focacceria καθώς και ποιοτικά ιταλικά αλλαντικά και τυριά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της (ξεκίνησε τη λειτουργίας της στις 16 Σεπτεμβρίου), η Focacceria Napul’è έχει ήδη αναδειχθεί σε "hotspot" της πρωτεύουσας, όπως αναφέρουν άρθρα (Athinorama, Gastronomos, FNL Guide, Cantina, Bovary, Athens Voice) και ο κόσμος που την έχει κάνει στέκι του.
Θέση «Ειδικού/ής Μπουφέ»
Η Focacceria Napul’è στηρίζεται σε self-service μοντέλο. Τα σάντουιτς δεν είναι όμως έτοιμα. Στη βιτρίνα της Focacceria – πίσω από την οποία εργάζονται 2 ειδικοί μπουφέ – είναι γεμάτη με τα προϊόντα της Focacceria (όπως κρέμες τυριών, αλλαντικά, κλπ.). Οι πελάτες επιλέγουν το σάντουιτς της αρεσκείας τους από ένα μενού με 12 σάντουιτς, έχοντας όμως τη δυνατότητα να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν υλικά. Οι ειδικοί μπουφέ παρασκευάζουν τα σάντουιτς – κόβοντας στη μέση τη focaccia και τοποθετώντας πάνω της υλικά – όταν ο πελάτης δώσει την παραγγελία του/της.
Είναι απόλυτα σημαντικό:
- Τα υλικά να μπαίνουν με το σωστό τρόπο και στη σωστή ποσότητα ώστε η γευστική εμπειρία των πελατών – τόσο της κάθε μπουκιάς όσο και των επαναλαμβανόμενων επισκέψεων τους – να είναι η ίδια
- Το πόστο της βιτρίνας να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο
- Να υπάρχει επαγγελματική και ευχάριστη επικοινωνία με όλους τους πελάτες
- Οι ειδικοί του μπουφέ να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν τους πελάτες ως "καλεσμένους" της Focacceria.
Εργασία:
- Πλήρης απασχόληση
- Πενθήμερη εργασία
- Η εξαήμερη εργασία είναι συζητήσιμη – μόνο αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον/α υποψήφιο/α.