Προσαρμογή και παραγωγή μενού All day Snack. Έμφαση στη σωστή αξιοποίηση των πρώτων υλών, την ποιότητα που βγαίνει στον πελάτη, τον έλεγχο stock.
Girea Elia: προετοιμασίες για το a la carte αξιοποιώντας εποχιακά υλικά, με έμφαση στο sustainability, και την μέγιστη αξιοποίηση της πρώτης ύλης. Έλεγχος stock και ευθύνη για την ποιότητα που σερβίρετε στον πελάτη. Πόστο ζέστης κουζίνας κατά τη διάρκεια του service (19:00 - 23:00).
Απώτερος στόχος στην Girea Elia, είναι να προσελκύσουμε κριτικούς γεύσεων και να λάβουμε βραβεύσεις, δημιουργώντας ένα γαστρονομικό ορόσημο στην Χαλκιδική.