Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα πλαίσια ανάπτυξης του ομίλου στην Κώ:
Pastry Chef - KOS
Περιοχή: Κως
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO/PCK
Σκοπός
Ως Pastry Chef θα έχετε την ευθύνη όλης της γραμμής παραγωγής και της ομαλής λειτουργίας του ζαχαροπλαστείου, με βάση τα ενδεδειγμένα μενού σε συνεργασία με τον Group Ex.Chef του ομίλου. Ο ρόλος απαιτεί ισχυρή κατανόηση των διαφόρων τεχνικών ζαχαροπλαστικής και κόστους και ικανότητα συντονισμού της ομάδας με στόχο το τελικό αποτέλεσμα, βασισμένο στα υψηλά πρότυπα του Ομίλου Mitsis.
Αρμοδιότητες
- Συμμετέχει στη δημιουργία των μενού τα οποία ταυτίζονται με το προφίλ των πελατών και τα πρότυπα της εταιρίας σε συνεργασία με τον Group Ex.Chef,
- Οργανώνει και διευθύνει την ομαλή λειτουργία του ζαχαροπλαστείου, την έγκαιρη παραγωγή και παρουσίαση των επιδορπίων με βάση τα μενού και τα brand standards.
- Παρακολουθεί την διαδικασία παραγωγής σε θέματα ποιότητας, χρήσης υλικών και ποσότητας
- Παρακολουθεί τα αποθέματα των προμηθειών και χειρίζεται τις παραγγελίες.
- Έχει την εποπτεία και τον έλεγχο των μηχανημάτων, του εξοπλισμού του ζαχαροπλαστείου και την έγκαιρη αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος συντήρησης ή αποκατάστασης.
- Εκπαιδεύει και καθοδηγεί την ομάδα του ζαχαροπλαστείου με βάση τα πρότυπα της εταιρίας
- Διατηρεί αρχεία σχετικά με τον προϋπολογισμό και το κόστος και συντάσσει σχετικές αναφορές
- Συνεργάζεται με τους Chef ώστε να υπάρχει ομαλή ροή εργασίας και έγκαιρη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία και την παραγωγή.
- Επιβλέπει την τήρηση των προτύπων και διαδικασιών ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο ζαχαροπλαστείο