Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
23/12/2024

Μάγειρας Α', Β', Γ'

Εστίαση

Πόλη ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ | ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση

Περιγραφή

Τα ξενοδοχεία COLORS, με παρουσία πάνω από 13 έτη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έχουν καταφέρει να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ένα σπίτι μακριά από το σπίτι τους, συνδυάζοντας το μοντέρνο design με τις αρχές της εξαιρετικής φιλοξενίας και την προσωπική προσέγγιση.

 Παράλληλα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, στηρίζουμε και εκτιμούμε την ανάπτυξη της ομάδας μας, μέσα σε ένα περιβάλλον γρήγορων ρυθμών, καινοτόμων ιδεών και πρακτικής εξάσκησης γνώσεων και ικανοτήτων.

Η θέση:

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του επισιτιστικού μας τμήματος, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για μία θέση στην κουζίνα ενός από τα πιο ενδιαφέροντα νέα project σε all-day restaurants της Αθήνας, το The Garden Bar! Στα πλαίσια της εταιρικής μας ανάπτυξης αναζητούμε Μάγειρα Α/Β/Γ πλήρους απασχόλησης με έδρα την Αθήνα. 

Αρμοδιότητες:

  • Παρέχει εξαιρετικής ποιότητας φαγητό στους πελάτες μας.
  • Πραγματοποιεί καθημερινούς ποιοτικούς ελέγχους και εξασφαλίζει πως οι παραγγελίες φτάνουν στους πελάτες στους σωστούς χρόνους.
  • Ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ρουτίνες στην κουζίνα.
  • Ελέγχει τις παρασκευές από τη στιγμή της λήψης της παραγγελίας μέχρι και το τελικό στήσιμο του κάθε πιάτου.
  • Διασφαλίζει σωστό έλεγχο αποθεμάτων και την αποφυγή σπαταλών πρώτων υλών.
  • Προτείνει νέα πιάτα, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη και το κόστος.
  • Φροντίζει να προσφέρει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να προτείνει βελτιώσεις στις υφιστάμενες διαδικασίες.
  • Προχωρά σε παραγγελίες πρώτων υλών και επιδιώκει μέσα από τις επικοινωνίες με τους προμηθευτές τους καλύτερους δυνατούς όρους αγοράς αυτών.
  • Ακολουθεί τις διαδικασίες ανοίγματος/κλεισίματος της κουζίνας.
  • Διατηρεί πάντα την κουζίνα καθαρή και οργανωμένη.
  • Εστιάζει στην προσωπική του ανάπτυξη, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες ή αποκτώντας νέες γνώσεις.

Απαραίτητα Προσόντα

Προϋποθέσεις:

  • Τουλάχιστον 3 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας σε κουζίνα εστιατορίου με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες.
  • Πτυχίο μαγειρικής.
  • Πολύ καλή γνώση της λειτουργίας κουζίνας brunch restaurants.
  • Άριστη γνώση των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας επισιτιστικών μονάδων.
  • Εξαιρετικές ικανότητες στην διαχείριση της κουζίνας.
  • Ομαδικό πνεύμα και άριστη επικοινωνία και συντονισμός με τους συναδέλφους στην κουζίνα.
  • Φιλοδοξία και διάθεση για βελτίωση.
  • Ικανότητα να αναγνωρίζει τις προτεραιότητες και να ενεργεί με βάση αυτές.
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία σε περιβάλλον με συγκεκριμένη στοχοθέτηση.
  • Ενθουσιώδης και θετικός χαρακτήρας.
  • Ενημερωμένος για τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις τάσεις της αγοράς.

Παροχές

  • Ικανοποιητικές αποδοχές ανάλογες με τα προσόντα.
  • Ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη εντός ενός αναγνωρισμένου ομίλου.
  • Εξαιρετικό κλίμα ομάδας.
  • Σταθερή καθοδήγηση και εκπαίδευση.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.