Η Focacceria Napul’è είναι η πρώτη και μοναδική Focacceria στην Αθήνα. Βασικός πρωταγωνιστής της είναι η χειροποίητη focaccia – ένα από τα πιο αγαπημένα ιταλικά ψωμιά. Μέσα της μπαίνουν η χειροποίητη πορκέτα, οι κρέμες τυριών και οι σάλτσες που δημιουργούνται στη Focacceria καθώς και ποιοτικά ιταλικά αλλαντικά και τυριά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της (ξεκίνησε τη λειτουργίας της στις 16 Σεπτεμβρίου), η Focacceria Napul’è έχει ήδη αναδειχθεί σε "hotspot" της πρωτεύουσας, όπως αναφέρουν άρθρα (Athinorama, Gastronomos, FNL Guide, Cantina, Bovary, Athens Voice) και ο κόσμος που την έχει κάνει στέκι του.
Θέση Μάγειρας
Η Focacceria Napul’è στηρίζεται σε self-service μοντέλο. Τα σάντουιτς δεν είναι όμως έτοιμα. Ο/η μάγειρας είναι υπεύθυνος/η για την προετοιμασία:
- Όλων των υλικών που μπαίνουν στη focaccia – κρέμες τυριών, ψήσιμο λαχανικών και πατάτας στο φούρνο, δημιουργία ντοματίνια confit, πέστο φιστικιού, κρέμας μανιταριών, κλπ.
- Του ολιγόλεπτου (5-6 λεπτά) της focaccia (όχι της παρασκευής και του ανοίγματος της ζύμης)
- Του ριζότο για τα 4 arancini (στρογγυλά μπαλάκια ριζότο που γεμίζονται με τυρί στο κέντρο τους). Επίσης το πλάσιμο, το πανάρισμα και το ψήσιμο των arancini
- Είναι απόλυτα σημαντικό να ακολουθούνται οι συνταγές του Francesco Granata, executive chef και συνιδιοκτήτη της Focacceria Napul’è.
Ο/Η μάγειρας είναι υπεύθυνος/η της κουζίνας της Focacceria και των αποθεμάτων που βρίσκονται στα ψυγεία και την αποθήκη της, για τα οποία πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση.
Εργασία:
- Πλήρης απασχόληση
- Πενθήμερη εργασία
- Η εξαήμερη εργασία είναι συζητήσιμη – μόνο αναυτό ενδιαφέρει κάποιον/α υποψήφιο