Α' Μαγειρας: Ελάχιστη εμπειρία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε a la carte εστιατόρια
Β' Μαγειρας: Εμπειρία 2-3 ετών σε κουζίνες, γνώση μαγειρικής και επιθυμία εξέλιξης
- Γνώση της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας
- Γνώσεις διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας & διαχείρισης τροφίμων
- Ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα
- Ικανότητα επίτευξης ποιοτικών στόχων
- Συνέπεια και επαγγελματισμός
- Θετική στάση, με θέληση για προσφορά
- Πτυχίο σχολής Μαγειρικής τέχνης επιθυμητό
- Δημιουργικότητα και προσήλωση στην λεπτομέρεια
- Προϋπηρεσία σε οργανωμένη κουζίνα
- Εκτέλεση οδηγιών του μενού
- Πιστοποιητικό Υγείας