Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
30/11/2024

Chef

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΣΙΘΩΝΙΑ | ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Περιγραφή

Το 4* Poseidon Hotel Sea Resort είναι ένα Αll-inclusive παραθεριστικό θέρετρο βρισκόμενο σε μια ήσυχη και ιδιαίτερου φυσικού κάλους τοποθεσία, κοντά στον Ν. Μαρμαρά, Χαλκιδικής. Η ομάδα μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την φιλοξενία και στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με έμφαση στην λεπτομέρεια. Αναζητούμε ταλαντούχους, δημιουργικούς, παθιασμένους με την δουλειά τους συνεργάτες, προκειμένου να συμπληρώσουμε την ομάδα μας.

Αναζητούμε για την καλοκαιρινή σαιζόν 2025

CHEF

Αν είσαι CHEF παθιασμένος να δημιουργείς γευστικές εμπειρίες και αναμνήσεις στους επισκέπτες, στοχεύεις οι δημιουργίες σου να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, διαθέτεις ομαδικό πνεύμα, προθυμία, ευγένεια και ανάγκη για συνεχή βελτίωση είσαι το άτομο που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Καθήκοντα

Ο ιδανικός υποψήφιος θα προσθέσει υπεραξία στις υπηρεσίες μας μέσα από τις δημιουργίες του και την οργανωτικότητα που απαιτείται για τη λειτουργία μιας κορυφαίας κουζίνας. Θα πρέπει να:

Διασφαλίζει:

  • Την προετοιμασία και εκτέλεση μενού υψηλής ποιότητας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (HACCP).
  • Τη σωστή αποθήκευση, διαχείριση και αξιοποίηση φαγητών και προμηθειών.
  • Την οργάνωση και καθαριότητα του περιβάλλοντος στην κουζίνα.
  • Τη διαχείριση και τον έλεγχο των καθημερινών παραγγελιών για πρόληψη ελλείψεων.

Σχεδιάζει και Υλοποιεί:

  • Δεκατετραήμερο menu all-inclusive υψηλής ποιότητας και ποικιλομορφίας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
  • Θεματικές βραδιές βασισμένες σε διαφορετικές κουζίνες (π.χ. Μεσογειακή, Ασιατική, κ.λπ.).
  • Βελτιστοποίηση της σχέσης ποιότητας – κόστους α’ υλών.

Εποπτεύει και Εκπαιδεύει:

  • Τις διαδικασίες μαγειρικής και την εκτέλεση των συνταγών από την ομάδα κουζίνας.
  • Τη στελέχωση και εκπαίδευση του προσωπικού, ενισχύοντας τη συνεργασία και την αποδοτικότητα.
  • Την παραλαβή προϊόντων για έλεγχο ποιότητας.

Αξιολογεί και Αναπροσαρμόζει:

  • Τα menu ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενσωματώνοντας βελτιώσεις με βάση τα σχόλια των πελατών και τις εποχικές ανάγκες.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε 4* ή 5* ξενοδοχείο
  • Γνώση κι εμπειρία διαφόρων μεθόδων μαγειρικής. Γνώσεις θεματικής κουζίνας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Άριστη γνώση και εφαρμογή πολιτικών και διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP, ISO:9001)
  • Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων είναι επιθυμητό
  • Γνώση ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Επαγγελματική συμπεριφορά, ομαδικότητα, επικοινωνία, ευγένεια, σεβασμός
  • Ηγετικές ικανότητες, οργανωτικότητα και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
  • Υπευθυνότητα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές και υψηλής πίεσης καταστάσεις

Παροχές

Η εταιρεία προσφέρει

  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων της.
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ανάλογο των προσόντων
  • Δωρεάν διαμονή & πλήρης διατροφή
  • Δωρεάν παροχή wifi
  • Εποχική απασχόληση με δυνατότητα μακροχρόνιας συνεργασίας και εξέλιξης

* Όλες οι αιτήσεις θα αντιμετωπισθούν με απόλυτη εχεμύθεια

* Παρακαλούμε μαζί με το βιογραφικό να στείλετε πρόσφατη φωτογραφία

* Λόγω μεγάλου αριθμού βιογραφικών επικοινωνία θα γίνει μόνο με όσους θα επιλεγούν για συνέντευξη

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.