Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κρήτη:
Nutritionist – Crete / LAGUNA
Περιοχή: Κρήτη
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO / NUTCr
Σκοπός
Ως Nutritionist/ Διατροφολόγος θα συμμετέχετε ενεργά στη διασφάλιση της γαστρονομικής εμπειρίας των φιλοξενούμενων εστιάζοντας στη διαχείριση των αλλεργιογόνων και τον χειρι-σμό ειδικών διατροφικών αναγκών/ ιδιαιτεροτήτων.
Αρμοδιότητες
- Διασφαλίζει την ικανοποίηση των επισκεπτών με διατροφικές ιδιαιτερότητες ή αλλεργίες, καθώς επίσης ενημερώνει για τις επιλογές του επόμενου γεύματος.
- Προσδιορίζει και διαχειρίζεται τα αλλεργιογόνα στα ημερήσια μενού του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον chef και την ομάδα της κουζίνας
- Παρέχει εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις με βάση τους ατομικούς στό-χους υγείας των επισκεπτών.
- Διασφαλίζει την καθημερινή παρουσία στα εστιατόρια και την διαχείριση προτιμήσεων των επισκεπτών σχετικά με τις επιλογές φαγητού.
- Συμμετέχει ενεργά με την ομάδα F&B σε εκπαιδεύσεις για συνεχή βελτίωση και καινοτομία γαστρονομικών τάσεων και εξελίξεων.
- Συμμετοχή στην υλοποίηση και στον σχεδιασμό μενού φαγητού για διάφορες εκδηλώσεις.
- Επιβλέπει την τήρηση των προτύπων και διαδικασιών ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρ-μογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα.