Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
30/12/2024

Μάγειρες Α' & Β'

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ | ΣΚΙΑΘΟΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΙΕΚ

Περιγραφή

Το Kassandra Bay Resort,Suites & Spa είναι ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, μέσα σε ένα διαχρονικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από ολάνθιστους κήπους στο όμορφο νησί της Σκιάθου.

Το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί και χτιστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, δίπλα σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία.

Η ομάδα του ξενοδοχείου Kassandra Bay Resort & Spa στη Σκιάθο μεγαλώνει και αναζητά να προσλάβει στο δυναμικό του άτομα για τη θέση του Μάγειρα (Α & Β) για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν 2025.

Υποχρεώσεις

  • Στήσιμο και αναπλήρωση των πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειες
  • Προετοιμασία πιάτων για σερβίρισμα (π.χ., κόψιμο λαχανικών, τεμαχισμός κρεάτων ή παρασκευή σαλτσών)
  • Παρασκευή στοιχείων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας
  • Ανταπόκριση και τήρηση των οδηγιών του Executive Chef ή του Sous Chef
  • Γνώση HACCP & ISO
  • Κατάλληλη αποθήκευση προμηθειών, φροντίδα πρώτων υλών και ενημέρωση για σχετικές ελλείψεις.
  • Διασφάλιση ταυτόχρονου σερβιρίσματος του φαγητού, με υψηλή ποιότητα και έγκαιρο τρόπο.
  • Είναι υπεύθυνος/η για το πόστο του/της (σχάρα, τηγάνι, τεμαχισμός, φούρνος κ.ά.).
  • Εξασφαλίζει κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας του/της, καθώς και ο μπουφές, είναι σε καλή κατάσταση και καθαροί.
  • Βοηθά σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το εστιατόριο ή το bar ανάλογα με τις οδηγίες του F&B manager, του Chef ή του άμεσου προϊσταμένου του/της.
  • Συμμόρφωση με τους διατροφικούς κανονισμούς, τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας
  • Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτες

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απόφοιτος/η σχολής μαγειρικής
  • Γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας (θα συνεκτιμηθεί)
  • Τουλάχιστον 2 έτη προϋπηρεσία σε κρύα και ζεστή κουζίνα σε ξενοδοχεία 4* / 5*, Ελλάδας ή εξωτερικού ή σε χώρους εστίασης.
  • Γνώσεις διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων
  • Άριστη κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής.
  • Μεθοδικότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια, ακρίβεια και ταχύτητα στην εκτέλεση των εργασιών που ανατίθενται
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
  • Εξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου

Παροχές

  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.