Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
08/04/2025

Βοηθός Διευθυντή Εστιατορίου

Εστίαση

Πόλη Κύπρος
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνικές Σχολές ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ

Περιγραφή

Λίγα λόγια για εμάς:

Ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στο τομέα εστίασης με παγκόσμια brands εστιατορίων και καφεστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Burger King, Wagamama, Caffé Nero, Jamie’s Italian, Pier One Café Restobar, Remezzo caferesto, The Fish Market, Το Κυπριακόν, Derlicious, Hobo Café, Hobo Mediterraneo Cafe-Restaurant, Sitio Café Restaurant και την υπηρεσία τροφοδοσίας Catercom Catering και με την νεότερη προσθήκη τα καφεστιατόρια Paul.

Με περισσότερες από 110 μονάδες σε όλη την Κύπρο, η PHC θεωρείται ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Κύπρο με πέραν των 2.400 εργαζομένων. O όμιλος συνεχίζει την ανάπτυξη του με καινούργιες μονάδες εστιατορίων και δημιουργεί ταυτόχρονα καινούργιες θέσεις εργασίας.

Η Pizza Hut στην Κύπρο λειτουργεί 32 εστιατόρια και θέτει υψηλούς στόχους κερδίζοντας για δύο συνεχόμενες χρονιές την αναγνώριση του ‘ Best Franchisee in Europe’ από την YUM! International καθώς και πολλά άλλα βραβεία για την ποιότητα του προϊόντος αλλά και για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού της. Προτεραιότητα της είναι το προϊόν αλλά και η ανάπτυξη των ανθρώπων της δημιουργώντας έτσι ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Υποστήριξη της Διεύθυνσης: Παροχή βοήθειας στον Γενικό Διευθυντή στη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας του εστιατορίου και αντικατάστασή του όταν αυτός απουσιάζει διασφαλίζοντας έτσι τα brand standards
  • Διαχείριση Προσωπικού: Επίβλεψη της ομάδας του εστιατορίου, κατανομή καθηκόντων και εκπαίδευση του προσωπικού σύμφωνα με τα πρότυπα εξυπηρέτησης. Σημαντικό να υπάρχει γνώση της βασικής εργατικής νομοθεσίας
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Διασφάλιση υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών, αντιμετώπιση προβλημάτων ή παραπόνων και διατήρηση καλών σχέσεων με τους πελάτες διασφαλίζοντας έτσι τα brand standards
  • Διαχείριση Προμηθειών και Αποθεμάτων: Συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή για την παρακολούθηση των αποθεμάτων και την πραγματοποίηση παραγγελιών προμηθειών
  • Τήρηση Κανονισμών Υγείας και Ασφάλειας: Διασφάλιση ότι όλοι οι κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας τηρούνται από το προσωπικό και το εστιατόριο λειτουργεί σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Υγεία και Ασφάλεια: Εξασφάλιση ότι το εστιατόριο συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας, καθώς και με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Εφαρμογή Εταιρικών Πολιτικών: Εφαρμογή των πολιτικών και διαδικασιών της εταιρείας, και προσαρμογή τους όταν απαιτείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του εστιατορίου

Απαραίτητα Προσόντα

  • Προηγούμενη εμπειρία σε θέση διευθυντή ή παρόμοιο ρόλο σε εστιατόριο ή χώρο εστίασης τουλάχιστον 1 έτους
  • Ικανότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων
  • Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης
  • Γνώσεις στον τομέα της υγιεινής, ασφάλειας τροφίμων και νομοθεσίας
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών και προσανατολισμός στην ποιότητα

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Φιλοξενίας ή της Εστίασης θα θεωρηθούν ως επιπρόσθετο προσόν

Παροχές

  • Δυνατότητα παροχή διαμονής
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης
  • Συνεργατικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε το βιογραφικό σας.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.