Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

18/10/2024

Βοηθός Κουζίνας

Εστίαση

Πόλη ΠΑΓΚΡΑΤΙ | ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Περιγραφή

Λίγα λόγια για εμάς:

Ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στο τομέα εστίασης με παγκόσμια brands εστιατορίων και καφεστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Burger King, Wagamama, Caffé Nero, Jamie’s Italian, Pier One Café Restobar, Remezzo caferesto, The Fish Market, Το Κυπριακόν, Derlicious, Hobo Café, Hobo Mediterraneo Cafe-Restaurant, Sitio Café Restaurant και την υπηρεσία τροφοδοσίας Catercom Catering και με την νεότερη προσθήκη τα καφεστιατόρια Paul.

Με περισσότερες από 110 μονάδες σε όλη την Κύπρο, η PHC θεωρείται ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Κύπρο με πέραν των 2.400 εργαζομένων. O όμιλος συνεχίζει την ανάπτυξη του με καινούργιες μονάδες εστιατορίων και δημιουργεί ταυτόχρονα καινούργιες θέσεις εργασίας.

Η Pizza Hut στην Κύπρο λειτουργεί 32 εστιατόρια και θέτει υψηλούς στόχους κερδίζοντας για δύο συνεχόμενες χρονιές την αναγνώριση του ‘ Best Franchisee in Europe’ από την YUM! International καθώς και πολλά άλλα βραβεία για την ποιότητα του προϊόντος αλλά και για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού της. Προτεραιότητα της είναι το προϊόν αλλά και η ανάπτυξη των ανθρώπων της δημιουργώντας έτσι ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Βασικές Αρμοδιότητες:

  • Προετοιμασία πρώτων υλών
  • Διατήρηση της κουζίνας καθαρής και οργανωμένης κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της βάρδιας
  • Πλύσιμο σκευών, εργαλείων και εξοπλισμού κουζίνας
  • Εξασφάλιση ότι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις
  • Βοήθεια στην αποθήκευση και τη σωστή ταξινόμηση υλικών, προϊόντων και προμηθειών
  • Συμμετοχή στην προετοιμασία παραγγελιών πελατών

Απαραίτητα Προσόντα

  • Βασικές γνώσεις μαγειρικής και προετοιμασίας τροφίμων
  • Γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Προηγούμενη εμπειρία σε κουζίνα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν, αλλά δεν είναι απαραίτητη
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
  • Εργασία σε Βάρδιες ( πρωινά και απογευματινά ωράρια ) ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας

Παροχές

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης
  • Συνεργατικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας