Η Γευσήνους είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες σε τομείς όπως Επιχειρήσεις και Βιομηχανικές Μονάδες, Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια, Ιδιωτικά Σχολεία - Κολλέγια), Νοσηλευτικά Ιδρύματα κ.λπ., αναζητά για κατάστημά της εντός Νοσοκομειακής Μονάδας στη περιοχή των Β. Προαστίων:
Executive Chef
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για τη εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας και της τραπεζοκομίας, τη διασφάλιση της τήρησης υψηλών προτύπων υγιεινής και ασφάλειας, τη βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής και τη διαχείριση και ανάπτυξη της ομάδας του.
Αρμοδιότητες:
- Διαχείριση και επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων της κουζίνας
- Καθοδήγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη της ομάδας της κουζίνας
- Δημιουργία και διατήρηση προτύπων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP
- Σχεδιασμός και ανάπτυξη μενού σε συνεργασία με το Τμήμα Διαιτολογίας του Νοσοκομείου
- Oργάνωση και επίβλεψη του τμήματος τραπεζοκομίας, σέρβις ορόφων, διαιτολόγια κτλ.
- Καθορισμός και παρακολούθηση προϋπολογισμού της κουζίνας καθώς και έλεγχο κόστους προμηθειών και διαχείριση αποθεμάτων
- Συνεργασία με προμηθευτές για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών