Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
20/2/2025

Sous Chef | Αγία Άννα (Εύβοια)

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ | ΕΥΒΟΙΑ
Απασχόληση Μερική απασχόληση

Περιγραφή

Το Thalatta Seaside Ηοtel και μέλος της εταιρίας Maestro Group, έχουν στόχο ην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών , που πλαισιώνονται από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον χώρο της φιλοξενίας και των επιχειρήσεων, με ιδιόκτητα ξενοδοχεία καθώς επίσης και την διαχείριση άλλων, τους επιτρέπει να παρέχουν λύσεις και υποστήριξη ,έτσι ώστε δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την αρίστη διαχείριση και λειτουργία των ξενοδοχείων.

Το portfolio της Maestro Group περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς που παρέχουν υψηλή ποιότητα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ικανοποιώντας τις ανάγκες τόσο των business όσο και των leisure ταξιδιωτών σε περιοχές όπως της Αγίας Άννας/Εύβοια, Μυκόνου, Αθήνας, Σαντορίνης, Ζάκυνθου, Ζαγοροχωριών.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί πρωταρχική επένδυση για το Thalatta Seaside Hotel καθώς και την Maestro Group προφέροντας ένα υγιές, ασφαλές και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη που κάνουν τη ξενοδοχειακής σας καριέρα μια ποιοτική εμπειρία.

Ως Sous Chef, θα έχεις τις παρακάτω αρμοδιότητες:

  • Επίβλεψη της διαδικασίας παρασκευής φαγητού και ανάθεση καθηκόντων στα αρμόδια τμήματα.
  • Μαγείρεμα και προετοιμασία πιάτων υψηλής ποιότητας.
  • Υποστήριξη του επικεφαλής σεφ για την δημιουργία μενού, συνταγών και ανάπτυξη πιάτων
  • Επίβλεψη όλων των πόστων της κουζίνας
  • Στενή συνεργασία με μάγειρες όλων των επιπέδων δίνοντας κίνητρο για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
  • Ευθύνη για την υγεία και την ασφάλεια και τις πρακτικές υγιεινής των τροφίμων
  • Διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων και των άριστων πρώτων υλών για όλα τα πιάτα που δημιουργούνται
  • Βοήθεια στον προσδιορισμό των αναγκών απογραφής τροφίμων, αποθήκευση και παραγγελία
  • Διασφάλιση ότι η κουζίνα πληροί όλους τους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Απαραίτητα Προσόντα

  • Καλή γνώση όλων των τμημάτων της κουζίνας
  • Τεχνικό πτυχίο σχολής μαγειρικής
  • Ικανότητα δημιουργίας και παραγωγής καλής ποιότητας τροφής
  • Ευελιξία στο ωράριο εργασίας και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσεις
  • Γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας
  • Υψηλό πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
  • Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία σε καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα (πιστοποιητικό υγείας)
  • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα  πολυτελές περιβάλλον
  • Απαραίτητες διαπροσωπικές ικανότητες

Παροχές

  • Την ευκαιρία να αναπτυχθείς σε μια δυναμική ομάδα, πολλές προκλήσεις, δημιουργικότητα
  • Εκπαίδευση που θα σε προετοιμάσει ώστε να εξελιχθείς τόσο σε βασικές Αρχές εξυπηρέτησης πελατών όσο και σε ειδικά προσανατολισμένες στον τουρισμό
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές βάσει προσόντων
  • Άριστες συνθήκες εργασίας σε συνεχώς εξελισσόμενο και πολυτελές περιβάλλον
  • Εποχική εργασία (Απρίλιος – Σεπτέμβριος)
  • Διαμονή – διατροφή

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.