Το Thalatta Seaside Ηοtel και μέλος της εταιρίας Maestro Group, έχουν στόχο ην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών , που πλαισιώνονται από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον χώρο της φιλοξενίας και των επιχειρήσεων, με ιδιόκτητα ξενοδοχεία καθώς επίσης και την διαχείριση άλλων, τους επιτρέπει να παρέχουν λύσεις και υποστήριξη ,έτσι ώστε δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την αρίστη διαχείριση και λειτουργία των ξενοδοχείων.
Το portfolio της Maestro Group περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς που παρέχουν υψηλή ποιότητα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ικανοποιώντας τις ανάγκες τόσο των business όσο και των leisure ταξιδιωτών σε περιοχές όπως της Αγίας Άννας/Εύβοια, Μυκόνου, Αθήνας, Σαντορίνης, Ζάκυνθου, Ζαγοροχωριών.
Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί πρωταρχική επένδυση για το Thalatta Seaside Hotel καθώς και την Maestro Group προφέροντας ένα υγιές, ασφαλές και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη που κάνουν τη ξενοδοχειακής σας καριέρα μια ποιοτική εμπειρία.
Αρμοδιότητες
- Θα προετοιμάζεις τον χώρο εργασίας σου και θα εκτελείς κάθε εργασία που σχετίζεται με την έναρξη και το τέλος κάθε γεύματος (mise en place)
- Θα βεβαιώνεις κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σου είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός
- Θα βεβαιώνεις ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες, ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι δεν έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης
- Θα προετοιμάζεις τις πρώτες ύλες και θα μαγειρεύεις ακολουθώντας τις οδηγίες του Chef
- Θα είσαι υπεύθυνος για το πόστο σου (σχάρα, τηγάνι, τεμαχισμός, φούρνος κ.ά.)