Το εστιατόριο Αγνάντι, γνωστό για τη μοναδική του θέα και την ποιοτική ελληνική κουζίνα, αναζητά να εντάξει στην ομάδα του Α’ και Β’ Μάγειρες με αγάπη για τη μαγειρική και διάθεση για δημιουργία.
Προσόντα για Α’ Μάγειρα:
- Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (τουλάχιστον 3 χρόνια)
- Άριστη γνώση της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας
- Ικανότητα διαχείρισης της κουζίνας και συντονισμού της ομάδας
- Δημιουργικότητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια
- Ομαδικό πνεύμα και οργανωτικές δεξιότητες
Προσόντα για Β’ Μάγειρα:
- Προϋπηρεσία σε κουζίνα (τουλάχιστον 1-2 χρόνια)
- Βασικές γνώσεις μαγειρικής και επιθυμία εξέλιξης
- Υπευθυνότητα και συνέπεια
- Ικανότητα να ακολουθεί οδηγίες και να εργάζεται σε ομάδα
Παροχές:
- Ανταγωνιστικός μισθός ανάλογος προσόντων
- Φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
- Ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης
- Διαμονή (εάν απαιτείται) για εργαζομένους εκτός περιοχής
www.agnanti.com.gr