Η
ομάδα του CASSEROLE μεγαλώνει και αναζητά για τη στελέχωση του
εστιατορίου της στον Γέρακα:
Μάγειρα Β & Γ
Αρμοδιότητες:
- Προετοιμάζει / Παρασκευάζει κρύα και ζεστά πιάτα,
ακολουθώντας τα πρότυπα και τις συνταγές του μενού
- Επιμελείται την καθαριότητα και τη συντήρηση των
μηχανημάτων και σκευών που χρησιμοποιούνται στον χώρο εργασίας.
- Φροντίζει για την αποθήκευση
& οργάνωση των υλικών και συνεργάζεται με όλα τα μέλη της κουζίνας
- Διασφαλίζει και τηρεί τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας στο χώρο εργασίας
- Διαχειρίζεται
και ελέγχει τα αποθέματα
προϊόντων & τροφίμων