Το ξενοδοχείο Anemelia Mykonos αναζητά Μάγειρα (Α’, Β’, Γ') για την στελέχωση της κουζίνας του.
Αρμοδιότητες
- Φροντίδα για τις πρώτες ύλες
- Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους
- Ενημέρωση του Head Chef για ελλείψεις σε πρώτες ύλες
- Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους της κουζίνας
- Εκτέλεση των οδηγιών από τον Head Chef
- Συνεργασία με όλα τα μέλη της κουζίνας
- Παρασκευή πρωινών
- Προετοιμασία
- Εκτέλεση των παρασκευών σύμφωνα με τον τρόπο υπόδειξης των Chefs
- Διατήρηση του χώρου καθαρού