Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κω:
Food & Beverage Manager
Περιοχή: Κως
Τύπος Απασχόλησης: Αορίστου/Πλήρης
Ref: HO/FBMK
Σκοπός
Ως F&B Manager θα έχετε την ευθύνη για όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και της επίτευξης των επιχειρησιακών στόχων.
Αρμοδιότητες
- Συμμετέχει στην οργάνωση συντονισμό & επίβλεψη της καθημερινής λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου
- Συνεργάζεται στενά με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου για τη συνεχή βελτίωση και προώθηση των υπηρεσιών και των λειτουργιών του ξενοδοχείου.
- Συμμετέχει στο σχεδιασμό του μενού, των υλικών και εξοπλισμού
- Συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων εργασίας του Ξενοδοχείου σύμφωνα με την εταιρική πολιτική και τις αξίες του ομίλου.
- Διασφαλίζει ότι όλο το προσωπικό F&B είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα του Ομίλου Mitsis και είναι σε θέση να εκτελούν τις καθημερινές λειτουργίες στα τμήματα προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας.
- Παρακολουθεί την ικανοποίηση των πελατών, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση και ανάπτυξη των υπηρεσιών.
- Διασφαλίζει την ποσότητα & ποιότητα όλων των υλικών & εξοπλισμών των επισιτιστικών τμημάτων προβλέπει αποτελεσματικά τις ανάγκες του F&B.
- Οργανώνει και παρακολουθεί τη συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού των επισιτιστικών τμημάτων.
- Συντονίζει τις μηνιαίες απογραφές με βάση τις εσωτερικές διαδικασίες του ομίλου.
- Παρακολουθεί τον ετήσιο προϋπολογισμό και προβαίνει σε διορθωτικές ενέργειες όταν απαιτείται σε συνεργασία με τον Διευθυντή.
- Τηρεί αρχεία και συντάσσει αναφορές σχετικά με το λειτουργικό κόστος, τον προϋπολογισμό, τις προβλέψεις.
- Χειρίζεται αποτελεσματικά τα παράπονα των επισκεπτών.
- Επιβλέπει την τήρηση των προτύπων και διαδικασιών ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα.