Από εστιατόριο ξενοδοχείου με Μεσογειακή κουζίνα και πρωινό στη Πάρο για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 και από Μάιο έως Οκτώβριο ζητάμε Α μάγειρα.
Αρμοδιότητες
- Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους
- Ενημέρωση του Chef για ελλείψεις σε πρώτες ύλες
- Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους της κουζίνας
- Εκτέλεση των οδηγιών από τον Chef και Sous Chef
- Συνεργασία με όλα τα μέλη της κουζίνας
- Εκτέλεση των παρασκευών σύμφωνα με τον τρόπο υπόδειξης του Chef
- Διατήρηση του χώρου καθαρού
- Εκτέλεση συνταγών σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων