Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κω:
Food & Beverage Assistant Manager – KOS
Περιοχή: KOS
Τύπος Απασχόλησης: Πλήρης
Ref: HO/FBAK
Σκοπός
Ως F&B Assistant Manager θα υποστηρίζετε τον F&B Manager σε όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και της επίτευξης των επιχειρησιακών στόχων.
Αρμοδιότητες
- Συμμετέχει στην οργάνωση και συντονισμό της καθημερινής λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου
- Παρακολουθεί την ικανοποίηση των πελατών, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση και ανάπτυξη των υπηρεσιών
- Παρακολουθεί το λειτουργικό προϋπολογισμό του τμήματος
- Συμμετέχει στο σχεδιασμό του μενού, των υλικών και του εξοπλισμού
- Συμμετέχει στη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων εργασίας των επισιτιστικών τμημάτων του Ξενοδοχείου σύμφωνα με την εταιρική πολιτική και τις αξίες του ομίλου.
- Συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση εκδηλώσεων
- Καθοδηγεί και εκπαιδεύει την ομάδα του
- Επιβλέπει την τήρηση των προτύπων και διαδικασιών ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα
- Καταχωρεί τις πρότυπες συνταγές στο ERP
- Διαχειρίζεται την αποθήκη εξοπλισμού των τμημάτων ευθύνης του