Ως Σερβιτόροι θα υποστηρίζετε όλες τις εργασίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του πόστου τη διατήρηση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης, της παρακολούθησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων.
Αρμοδιότητες
- Προετοιμάζει το πόστο του (mise en place)
- Εξυπηρετεί τους πελάτες σύμφωνα με τα πρότυπα φιλοξενίας του Ομίλου
- Τακτοποιεί και διατηρεί καθαρό τον χώρο εργασίας του
- Παρακολουθεί τις προμήθειες στο πόστο του και ενημερώνει σχετικά τον άμεσα προϊστάμενο του
- Επικοινωνεί με τον άμεσο προϊστάμενο για τυχόν προβλήματα