Ένας από τους πλέον καινοτόμους ξενοδοχειακούς ομίλους της Κρήτης, διαθέτοντας τέσσερις από τις πιο διάσημες μονάδες 5 αστέρων του νησιού, αναζητά F&B Manager, ο οποίος θα αναλάβει τον σχεδιασμό όλων των των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου σε διοικητικό, οικονομικό και λειτουργικό επίπεδο.
Στόχος είναι ο εμπλουτισμός της ομάδας του εκάστοτε ξενοδοχείου με νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να αναδειχθούν στον συναρπαστικό κόσμο του τουρισμού.
Στείλτε μας το βιογραφικό σας και κάντε την αίτησή σας τώρα για τη θέση.
Κύρια καθήκοντα:
- Η διοίκηση και υποστήριξη της λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων σύμφωνα με την πολιτική και τις κατευθυντήριες γραμμές του ξενοδοχείου
- Η εξασφάλιση και ο συντονισμός γρήγορου, ποιοτικού και αποτελεσματικού service σε όλες τις λειτουργίες των επισιτιστικών τμημάτων σύμφωνα με τι προδιαγραφές των λειτουργικών προτύπων του ξενοδοχείου
- Σχεδιασμός οργάνωση και συντονισμός της καθημερινής λειτουργίας των τμημάτων με τους εμπλεκόμενους προϊστάμενους
- Συμμετοχή στον καθορισμό του ετήσιου προϋπολογισμού
- Η εξασφάλιση των περιθωρίων κέρδους ανάλογα με τις συμφωνηθείσες δαπάνες μέσω των αποτελεσματικών συστημάτων ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης πωλήσεων και κοστολογήσεων, έτσι όπως ορίζονται από την εταιρεία
- Η εξασφάλιση της υγιεινής και η άψογη εμφάνιση των εργαζομένων των τμημάτων του καθώς και η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού
- Η ανάληψη καθηκόντων Duty Manager
- Η άσκηση ελέγχου σε όλες τις διαδικασίες παραγγελίας, παραλαβής, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ποτών
- Εξασφάλιση της εφαρμογής των οδηγιών του συστήματος υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας τροφίμων ISO/HACCP
- Προετοιμασία και σύνταξη καταλόγων τμημάτων και ειδικών βραδιών, σε συνεργασία με τους προϊσταμένους και την διοίκηση
- Αξιολόγηση του προσωπικού σύμφωνα με τις παρεχόμενες εταιρικές οδηγίες καθώς και διασφάλιση των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ του προσωπικού