Δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο Γλαρόκαβο Χαλκιδικής, σε έναν ζωντανό χώρο πάνω στη θάλασσα, που λειτουργεί όλη την ημέρα προσφέροντας αυθεντική κουζίνα, χειροποίητα κοκτέιλ και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αναζητά έναν/μία έμπειρο/η:
Sommelier
Κύριες Αρμοδιότητες
Ο Σομελιέ είναι υπεύθυνος για την επιμέλεια και διαχείριση του προγράμματος κρασιών του εστιατορίου, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της κουζίνας και της αίθουσας, ώστε να δημιουργούνται αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού. Ο ρόλος αυτός απαιτεί βαθιά γνώση των κρασιών, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και ισχυρές ηγετικές ικανότητες για την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών. Ο Σομελιέ συμβάλλει στη συνολική επιτυχία της επιχείρησης, συνδυάζοντας δημιουργικότητα, επιχειρηματικό πνεύμα και πάθος για τη φιλοξενία.
- Εκτεταμένη γνώση οινοπαραγωγικών περιοχών, ποικιλιών σταφυλιών και μεθόδων παραγωγής
- Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και αίσθηση φιλοξενίας
- Ισχυρές οργανωτικές ικανότητες και προσοχή στη λεπτομέρεια
- Εμπειρία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας ή πολυτελή ξενοδοχειακά περιβάλλοντα
- Δυνατότητα ανύψωσης και μεταφοράς κιβωτίων με κρασιά, καθώς και διαθεσιμότητα για εργασία με ευέλικτο ωράριο, συμπεριλαμβανομένων βραδινών και Σαββατοκύριακων