Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts, με 17 ξενοδοχειακές μονάδες σε Σκιάθο και Θεσσαλονίκη, αναζητάει δυναμικούς και ταλαντούχους συνεργάτες για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025.
Αρμοδιότητες:
- Προγραμματισμό και καθοδήγηση της προετοιμασίας του φαγητού και των δραστηριοτήτων μαγειρικής
- Τροποποίηση μενού ή δημιουργία νέων που να πληρούν τα πρότυπα ποιότητας σε συνεργασία με τον Executive Chef
- Υπολογισμό απαιτήσεων γευμάτων, όπως και δαπανών για τρόφιμα και προσωπικό Επίβλεψη των δραστηριοτήτων του προσωπικού της κουζίνας
- Διευθέτηση αγορών και επισκευών εξοπλισμού
- Διαχείριση προσωπικού κουζίνας
- Αποκατάσταση προβλημάτων ή παραπόνων που ανακύπτουν
- Τελική επιμέλεια της εμφάνισης των πιάτων
- Εκτέλεση διοικητικών καθηκόντων
- Συμμόρφωση με τους διατροφικούς κανονισμούς, τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας
- Τήρηση αρχείων καταγραφής χρόνου και μισθοδοσίας
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτες