Αναζητούμε έναν μάγειρα με διάθεση
και όρεξη για να δημιουργήσει απολαυστικά πιάτα για τους πελάτες μας.
Ο
ιδανικός υποψήφιος θα έχει εμπειρία στην παρασκευή comfort menu και θα είναι
πρόθυμος να συνεργαστεί με τον consulting σεφ μας.
Αρμοδιότητες:
- Παρασκευή
πιάτων σύμφωνα με το comfort menu (θα υπάρχει εκπαίδευση από τον σεφ).
- Προετοιμασία παρασκευών.
- Οργάνωση και συντήρηση της κουζίνας, των φαγητών και
της αποθήκης τροφίμων.
- Ημερήσια προετοιμασία ενός φαγητού για το προσωπικό.
- Παρασκευή κέικ και γλυκών για τα πρωινά (ανά κάποιες μέρες).
- Δυνατότητα
σύνταξης παραγγελίας προμηθειών.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 19 σουίτες μέσος
αριθμός κουβέρ 20-30 καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέγιστος αριθμός
φιλοξενούμενων 54 άτομα, εξυπηρέτηση εναλλακτικών γκρουπ με μπουφέ φαγητού.
Περιοχή: Αρεόπολη Μάνης