Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts, με 17 ξενοδοχειακές μονάδες σε Σκιάθο και Θεσσαλονίκη ,αναζητάει δυναμικούς και ταλαντούχους συνεργάτες για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025.
Αρμοδιότητες:
- Προετοιμασία και εκτέλεση συνταγών όπως έχει ορίσει ο Α' Μάγειρας ή ο Sous Chef.
- Διασφάλιση της σωστής παρουσίασης των πιάτων.
- Επίβλεψη της Προετοιμασίας:
- Συμμετοχή στην επίβλεψη του Γ' Μάγειρα και του βοηθητικού προσωπικού.
- Βοήθεια στον Α' Μάγειρα και τον Sous Chef στη διασφάλιση της ποιότητας των φαγητών.
- Αναλαμβάνει συγκεκριμένες κατηγορίες πιάτων (π.χ. σαλάτες, κρέατα, ψάρια) και είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία τους.
- Διασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των τροφίμων.
- Επικοινωνία και συνεργασία με την ομάδα για να διασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοση των γευμάτων.
- Συμμετοχή στη διαχείριση των αποθεμάτων και της παραλαβής πρώτων υλών και κατάλληλης αποθήκευσης όλων των τροφίμων και άλλων ειδών
- Διατήρηση και επίβλεψη καθαρής και τακτοποιημένης κουζίνας
- Παρασκευή απλών πιάτων κρύας και ζέστης κουζίνας