Από εστιατόριο ξενοδοχείου με Μεσογειακή κουζίνα και πρωινό στη Πάρο για την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 και από Μάιο έως Οκτώβριο ζητάμε Γ μάγειρα.
Καθήκοντα:
- Τηρεί το πλάνο εργασίας και το ωράριο.
- Εκτελεί τις εντολές, οδηγίες των προϊστάμενών του.
- Μεταφέρει καθημερινά φρέσκα – κατεψυγμένα & αναλώσιμα είδη.
- Φροντίζει για τη σωστή επεξεργασία των φρέσκων προϊόντων.
- Βοηθάει στην προετοιμασία εδεσμάτων
- Διατηρεί την καθαριότητα στους χώρους εργασίας του.
- Προσέχει την στολή του & φοράει πάντα την κονκάρδα του.
- Λειτουργεί με επαγγελματισμό & συνέπεια διατηρώντας πάντα την ομαλή λειτουργία του πόστου του.
- Φυλάει τα σκεύη σε προκαθορισμένους χώρους και φροντίζει για την καθαριότητά τους.
- Οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την εργασία του τις συζητάει με τον Α΄& Β΄ Μάγειρα.
- Οτιδήποτε ελλείψεις, βλάβες υποπέσουν στην αντίληψή του τις αναφέρει στον Α΄& Β΄ Μάγειρα.
- Προσέχει της παραλαβές από την κεντρική αποθήκη & είναι υποχρεωμένος στην σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στις αποθήκες.