Η εταιρεία Odyssa Τουριστικές επιχειρήσεις αναζητεί Restaurant Manager για τα εστιατόριά της στον Άγιο Νικόλαο Μάνης (Μεσσηνιακή Μάνη).
Αρμοδιότητες:
- Να επιβλέπει την καθημερινή λειτουργία τους (hands on approach) με σκοπό την διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις πολιτικές και διαδικασίες των εστιατορίων
- Να διαχειρίζεται τους προμηθευτές και όλα τα αποθέματα, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού και του bar, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους των αντίστοιχων τμημάτων για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων
- Να εποπτεύει την ορθή διαχείριση και εκτέλεση των παραγγελιών
- Να παρακολουθεί και να είναι ενημερωμένος για όλες τις τάσεις του F&B για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία στην περιοχή
- Να επιμελείται προσωπικά και να επιλύει αποτελεσματικά θέματα εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να προκύπτουν
- Να εποπτεύει και οργανώνει το προσωπικό, να κανονίζει τις βάρδιες, άδειες και θέματα εκπαίδευσής τους που θα κρίνει αναγκαία
- Να εξασφαλίζει ότι όλος ο εξοπλισμός του service και της κουζίνας είναι καθαρός, σωστά συντηρημένος και πληροί όλους τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας
- Να επιμελείται τις διάφορες εκδηλώσεις που είτε προκύπτουν είτε διοργανώνονται σε περιοδική βάση
- Να προγραμματίζει & υλοποιεί περιοδικές συναντήσεις του προσωπικού (meetings) ώστε να ακολουθείται ορθά η πολίτικη λειτουργίας του εστιατορίου και να διορθώνονται οποιεσδήποτε αδυναμίες
- Να είναι υπεύθυνος για την πιστή τήρηση του προϋπολογισμού λειτουργίας (budget control) σε συνεννόηση με την Διοίκηση
Η θέση αφορά όλο το έτος και ΔΕΝ αφορά σαιζόν.