Βασικές αρμοδιότητες :
• Αναφέρεται στον Chef
• Συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα (αποθήκη-cost control-service τμήμα προμηθειών )
• Εκτελεί menu buffet του κεντρικού εστιατορίου ‘’Estia’’ και menu All Day /Room service
• Οργανώνει το ασφαλές στοκ υλικών και την ομαλή λειτουργία του τμήματος
• Ενημερώνει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και λίστες πρότυπων διαδικασιών υγιεινής –ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και κανόνων ασφαλείας (ISO-HACCP )
• Ελέγχει και ενημερώνει το εβδομαδιαίο παρουσιολόγιο του τμήματος
Απαραίτητα προσόντα / προσωπικά χαρακτηριστικά:• Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής (Ελληνική ή ξένη σχολή)
• Απαραίτητη προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, 4+ ετών
• Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας
• Άριστη γνώση Αγγλικών
• Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων word/excel
• Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και ομαδικότητα